Lopeta kalorien laskeminen

Ravintovalmennus

Ravintovalmennuksessa perehdymme ensin ruokailutottumuksiisi ruokapäiväkirja-analyysin pohjalta. Tämän jälkeen lähdemem pienin askelin muokaamaan ruokailutottumuksiasi niin, että tulevaisuudessa ne tukevat tavoitteitasi.

Ruokailutottumusten kartoittaminen

Ravintovalmennuksen lähtökohtana on ruokailutottumustesi ja elämäntilanteesi kartoittaminen. Ruokapäiväkirja on yksi paljon käytetty tapa ruokailutottumusten kartoittamiseen. Ruokapäiväkirjaa voi pitää kynällä ja paperilla, mobiiliapplikaation avulla tai vaikkapa ruokia kuvaamalla. Ruokailutottumuksia voidaan kartoittaa myös erilaisilla keskustelu- ja haastattelumenetelmillä. Ruokailutottumusten kartoittamisen tavoitteena on antaa mahdollisimman totuudenmukainen kuva tämän hetken ruokailuistasi. 

Ruokailutottumustesi pohjalta teen sinulle ruokapäiväkirja-analyysin, jonka avulla saamme tarkan kuvan ruokavaliostasi. Analyysistä saatujen tietojen avulla osaamme lähteä muuttamaan oikeita asioita ruokailussasi.

Henkilökohtainen ravintovalmennus

Henkilökohtaisessa ravintovalmennuksessa suunnittelemme sinulle sopivan ruokavaliomallin. Ruokavaliomallia on helppo muokata kuhunkin elämäntilanteeseen sopivaksi. Ruokavaliomallin ei ole tarkoitus olla sinulle orjallisesti noudatettava ehdoton ohje. Se on ohjenuora, joka ohjaa sinua tekemään pieniä oikeita valintoja jokapäiväisessä elämässäsi.

Jotta onnistut parantamaan ruokailutottumuksiasi pysyvästi, sinun tulee oppia tunnistamaan ja muuttamaan omia toimintatapojasi. Ohjaan sinua aluksi tunnistamaan haitalliset toimintatavat. Tämän jälkeen autan sinua näiden tapojen muuttamisessa kohti uusia terveellisempiä tapoja.


Oikealla tiellä pysyminen

Kun olet päässyt hyvään vauhtiin ruokailutottumustesi muuttamisessa, autan sinua pysymään tällä tiellä. Elämässä tulee aina tilanteita ja hetkiä, jolloin kaikki ei mene kuten suunnittelit ja voit kokea repsahtavasi. Tärkeintä on oppia tunnistamaan repsahtamiseen johtaneet syyt ja pyrkiä ennaltaehkäisemään vastaavan tapahtuminen tulevaisuudessa.

Mikään muutosprosessi ei ole kivuton, ei edes ruokailutottumusten muuttaminen. Tärkeintä on kuitenkin suunnata vastatuulista huolimatta eteenpäin kohti tavoitteitasi ja unelmiasi. Autan eteenpäin vaikeina hetkinä ja tuen oikeiden terveellisten valintojen tekemisessä.


Hinnasto

Ruokapäiväkirja-analyysi 169 €

Sisältää ruokapäiväkirja-analyysin sekä sen henkilökohtaiset ohjeet ja neuvot ruokavalion muokkaamiseen tavoitteitasi vastaavaksi.

Henkilökohtainen ravintovalmennus 139 € / kk

Valmennus kestää kolme kuukautta. Se sisältää ruokapäiväkirja-analyysin sekä henkilökohtaiset ohjeet ja neuvot ruokavalion muokkaamiseen tavoitteitasi vastaavaksi. Saat henkilökohtaisen ruokavaliomallin, jota kehitetään valmennuksen aikana. Tapaamme kolmen kuukauden aikana viisi kertaa sekä pidämme tarvittaessa yhteyttä puhelimitse. Lisäksi saat erilaisia viikkotehtäviä tukemaan onnistumistasi.

Oikealle tiellä pysyminen 89 € / kk

Kun ravitsemuksen lähtökohdat ovat hallinnassa, on tärkeintä pysyä oikealla polulla. Ohjaajaltasi saat henkilökohtaista tukea ja neuvontaa. Tapaamme kerran kuussa sekä pidämme yhteyttä viikoittain. Valmennuksen kesto on yksilöllisesti sovittavissa.