KUNNOTAR - personal trainer

Hyvinvointisi tukena

Ota hyvinvointisi ensimmäinen askel

Tuntuuko sinusta, että kaipaat muutosta elämääsi, mutta et oikein tiedä mistä aloittaa? 

Silloin sinulle voisi olla apua ammattitaitoisesta ja sinun hyvinvoinnistasi aidosti välittävästä personal trainerista. Valmennustyössäni olen perehtynyt erityisesti ravintovalmennukseen, elämäntapamuutos-valmennukseen, liikunnan aloittamisen tukemiseen, painonhallinnassa auttamiseen, äitiysliikuntaan ja -ravitsemukseen sekä ikääntyneiden liikuntaan ja ravitsemukseen. Asiakkaan henkilökohtaisten voimavarojen kartoittaminen ja yksilöllisen ohjauksen toteuttaminen ovat valmennukseni kulmakiviä. 

Personal Training

Personal trainerina voin auttaa sinua esimerkiksi kiinteytymisessä, painonhallinnassa, liikunnan aloittamisessa sekä monilla muilla terveyteen ja hyvinvointiin liittyvillä osa-alueilla.

Kuntosaliohjelmat

Henkilökohtaisella ohjelmalla voit nostaa kuntosaliharjoittelun uudelle tasolle. Yksilöllinen ohjelma auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi sekä tukee terveyttäsi ja hyvinvointiasi. 

Ravintovalmennus

Ravintovalmennuksessa perehdytään tarkemmin sinun ruokailutottumuksiisi. Valmennuksessa saat esimerkiksi vinkkejä ja ohjeita ruokavaliosi muokkaamiseen.

Elämäntaparemontti

Pysyvä elämäntapamuutos on iso prosessi, joka vaatii pitkäjänteistä ja määrätietoista työtä kohden uusia elämäntapoja. Palkinnoksi tästä projektista saat hyvinvointia ja terveellisemmät elintavat.

Miksi ammattilainen mukaan?

Ohjausta huomioiden tavoitteesi ja toiveesi

Ei ole olemassa yhtä kaikille sopivaa ruoka- tai liikuntaohjelmaa. Jokaisella meillä on yksilölliset vahvuudet, heikkoudet ja voimavarat. Koulutettuna valmentajana osaan huomioida yksilölliset tarpeesi ja rakentaa sinulle henkilökohtaisesti räätälöidyt ohjelmat.

 

Oikeat valinnat

Tietoa on paljon ja sinulle sopivien tapojen tai ohjeiden löytäminen voi olla haastavaa. Autan sinua löytämään itsellesi parhaiten sopivat ohjeet ja neuvot sekä opastan sinua soveltamaan niita omaan arkeesi. Minun tavoitteeni on ohjata ja opastaa sinut alkuun. Tulevaisuudessa tiedät itse kuinka ylläpidät terveyttäsi ja hyvinvointiasi.


Terveellinen elämä ei ole kaloreiden laskemista.

Laura Natunen naamakuva

Laura Natunen

Personal Trainer

Ravintovalmentaja

Äitiysliikuntavalmentaja

laura@kunnotar.fi

050 505 2742