Elämäntapamuutos 

- Pieni askel päivässä riittää

Elämäntaparemontti

Sinulle, joka haluat tehdä pysyvän elämäntapamuutoksen. Elämäntapamuutos on iso prosessi, joka vaatii pitkäjänteistä ja määrätietoista työtä kohden uusia elämäntapoja. Monesti matkalla kohti uusia elämäntapoja vastaan tulee haasteita, jolloin ammattitaitoisen valmentajan apu on tarpeen. Pieni askel päivässä – elämätaparemontissa autan sinua ottamaan pieniä askeleita kohti terveellisempää elämäntapaa sekä olen tukenasi haastavina aikoina. 

Ota elämä hallintaan

Elämäntaparemontti on palvelukokonaisuuksista monipuolisin. Valmennus kestää kuusi kuukautta sisältäen yhdeksän tapaamista. Tapaamiset painottuvat ensimmäisten kuukausien ajalle. Elämäntaparemontti sisältää kaiken saman mitä ravintovalmennus, mutta lisäksi keskitymme myös ajan- ja stressinhallintaan, lepoon sekä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Elämäntaparemonttiin on mahdollista yhdistää myös liikuntaa jaksamisen tueksi.

Elämäntaparemontin onnistuminen vaatii motivaatiota muuttaa omia elämäntapoja terveellisempään suuntaan. Sinun tulee olla valmis luopumaan vanhasta saadaksesi tilalle uusia tavoitteitasi tukevia tapoja. Elämäntaparemontti on siten tasapainoilua. Lupaan kuitenkin, että tulet saamaan enemmän kuin mistä joudut luopumaan.

Kokonaisvaltainen hyvinvointi

Kokonaisvaltainen hyvinvointi koostuu fyysisestä, psyykkisestä ja sosiaalisesta hyvinvoinnista. Kaikkien näiden osa-alueiden tulee olla tasapainossa. Tasapainon saavutettua pystyt elämään täysipainoista, sinua tyydyttävää elämää. Fyysiseen hyvinvointiisi kiinnitämme huomiota esimerkiksi varmistamalla monipuolisen ruokavalion sekä riittävän levon ja liikkumisen määrän.

Henkisen jaksamisen osa-alueella autan sinua esimerkiksi hahmottamaan omaa ajanhallintaasi, löytämään omia ”aikasyöppöjäsi” sekä tarjoamaan sinulle konkreettisia neuvoja stressinhallintaan. Kun fyysinen ja psyykkinen hyvinvointi saadaan tasapainoon, myös sosiaalinen hyvinvointi seuraa perässä. Huomaat pystyväsi elämään arvojesi mukaista elämää.

Liikahtaminen osaksi arkea

Fyysinen aktiivisuus on tärkeässä osassa kokonaisvaltaista hyvinvointia. Terveellinen elämä sisältää sopivan määrän liikahtamista viikossa. Liikahtamisella tarkoitan vähimmäistä liikkumisen määrää terveyshyötyjen saavuttamiseksi. Sinun ei todellakaan tarvitse olla huippu-urheilija tai edes tykätä liikunnasta. Autan sinua löytämään sinulle sopivan tavan liikahtaa sen verran, että se tukee tavoitettasi sekä terveyttäsi.

Jos kuitenkin haluat saada säännöllisen liikunnan osaksi arkeasi tai kehittää itseäsi liikuntaharrastuksessasi, autan sinua myös siinä mielelläni. Liikunnassa ja koko valmennuksessa edetään täysin sinun tavoitteiden, toiveiden, voimavarojen sekä mieltymysten mukaan.

Hinnasto

Pieni päätös päivässä – elämäntaparemontti 

Kokonaiskesto 6 kuukautta sisältäen:


Tehostartti, 

1. kuukausi 289 €

Kun olet tehnyt päätöksen elämäntaparemontin aloittamisesta, on tärkeä että pääset napakasti alkuun. Tästä syystä ensimmäisen kuukauden aikana näemme neljä kertaa. Tällä varmistamme, että saat alussa riittävästi apua, tukea ja ohjausta. Ensimmäisen kuukauden aikana luomme sinulle henkilökohtaiset realistiset tavoitteet, perehdymme ruokailutottumuksiisi sekä elämänhallintaasi yleisesti.


Uusien elämäntapojen opettelua

2.- 4. kuukausi 139€ / kk

Kun elämäntapamuutosprosessi on saatu alulle ja meillä on selkeä käsitys mihin suuntaan olemme menossa, on aika lähteä ottamaan pieniä askeleita kohti tavoitteita. Seuraavien kuukausien aikana näemme yhteensä viisi kertaa. Uusia tapoja opetellaan valmentajan ohjaamana esimerkiksi viikkotehtävien avulla. Tapaamisten lisäksi olemme viikoittain yhteydessä.


Valitulla polulla pysyminen

5- 6. kuukausi 89 € / kk

Tähän mennessä on jo selvää, millaisia muutoksia elämäntaparemonttisi sinulta vaatii. Seuraavien kuukauisen aikana opettelet valmentajan avulla, pysymään oikealla polulla ja tekemään oikeita valintoja muuttuvissa elämäntilanteissa. Tapaamme kerran kuussa ja pidämme muuten yhteyttä tarvittaessa.