Hallitse stressiä,

edistä palautumista

Firstbeat Life -huolenpitopalvelu

Firstbeat Life on henkilökohtainen terveys- ja hyvinvointipalvelusi. Sen avulla opit tunnistamaan stressiä aiheuttavat tekijät työssä ja vapaa-ajalla sekä pystyt seuraamaan palautumistasi, untasi sekä liikunnan terveys- ja kuntovaikutuksia. Palvelu auttaa sinua edistämään kehon ja mielen hyvinvointia sekä löytämään tasapainon kuormituksen ja levon välillä.

Miten Firstbeat mittaus toimii?

Firstbeat mittaus perustuu tarkkaan sykevälivaihtelu- ja liikemittaamiseen. Monitieteiseen tutkimukseen perustuva sykevälimittaus tuottaa erittäin tarkkaa yksilöllistä tietoa stressistä, palautumisesta, unesta ja liikunnan vaikutuksista. Firstbeat Bodyguard 3 -sensori ja EKG-elektrodit tarjoavat erittäin tarkkaa mittausdataa. Samaa tekniikkaa hyödynnetään myös terveydenhuollossa.

Helppokäyttöinen Firstbeat Life-sovellus kertoo havainnollisesti yhteyden kehon reaktioiden ja arkielämän valintojen välillä. Sovellus tarjoaa tietoa stressistä, palautumisesta, unesta sekä liikunnasta.

1-5 päivää kestävän mittauksen voit tehdä niin usein kuin haluat ja tulokset näet realiaikaisesti mobiilisovelluksesta.


Henkilökohtainen valmentaja apunasi

Firstbeat Life -huolenpitopalveluun kuuluu myös henkilökohtaisen valmentajan tuki ja kannustus. Firstbeat mittauksen antaman yksilöllisen datan takana on sinulla on valmentaja. Datan perusteella voin analysoida kehosi fysiologisia reaktioita ja antaa sinulle henkilökohtaisia suosituksia terveytesi edistämiseksi. Pidän myös huolta hyvinvoinnistasi ja autan sinua hallitsemaan stressiä sekä optimoimaan palautumisesi. Lisäksi autan sinua myös oppimaan ja ymmärätämään mittauksen sinulle tarjoamaa dataa.


Firstbeat Life -huolenpitopalvelun hinta

Firstbeat Life -huolenpitopalvelu sisältää henkilökohtaisen mittalaitteen, Firstbeat Life -sovelluksen lisenssimaksun huolenpitopalvelun voimassaoloajalle sekä säännöllisen yhteydenpidon valmentajasi kanssa.

Firstbeat Life -huolenpitopalvelu 3kk 84,90 €/kk

Firstbeat Life -huolenpitopalvelu 6kk 54,90 €/kk

Firstbeat Life -huolenpitopalvelu 12kk 44,90 €/kk


Firstbeat Life -huolenpitopalvelu voidaan toteutaa myös täysin etävalmennuksena!