Yhdessä kohti tavoitteitasi

Pienryhmävalmennus

Pienryhmävalmennus on valmennusmuoto, jossa pienryhmä kokoontuu viikoittain. Pienryhmävalmennus kestää 1-3 kuukautta ja tapaamisia on kerran tai kaksi viikossa. Pienryhmässä tukenasi ovat valmentajan lisäksi muut ryhmäläiset. Pienryhmävalmennus toimii oivallisena alkusysäyksenä esimerkiksi elämäntapa- tai ravintoremonttiin.

Pienryhmävalmennus ei ole yhtä henkilökohtainen kuin yksilövalmennus. Pieni ryhmäkoko takaa sen, että jokainen saa ryhmätyöskentelyn ohessa myös yksilöllisiä ohjeita ja neuvoja. Ryhmän aikana ohjeita sovelletaan vastaamaan ryhmäläisten yksilöllisiä tarpeita. Näin jokainen voi edetä kohden omia henkilökohtaisia tavoitteitaan ryhmän tukemana.

Säännölliset tapaamiset

Säännölliset viikoittaiset tapaamiset mahdollistavat etenemisen kohti omia tavoitteita. Viikoittain opit uutta sekä saat neuvoja ja vinkkejä. Saat tapaamisien ohessa viikkotehtäviä, joihin voit kiinnittää huomiota seuraavien viikkojen ajan. Pienryhmävalmennuksen teemana voi olla esimerkiksi painonhallinta, elämäntaparemontti, ravintovalmennus, pienryhmätreenit tai äitiysliikunta.

Painonhallinta ja elämäntaparemontti pienryhmien tapaamisten sisältö koostuu mm. omien tavoitteiden asettelusta, ravintoneuvonnasta, liikuntaohjeista tai yhteisistä treeneistä. 

Ravintovalmennus pienryhmässä keskitytään omien tavoitteiden asetteluun sekä ravitsemusasioihin.

Pienryhmätreenit sekä äitiysliikunta pienryhmissä keskitytään liikkumaan yhdessä innostavassa ja motivoivassa porukassa.

Uusia pienryhmävalmennuksia aloitetaan muutamia kertoja vuodessa tai kun sopiva ryhmä osallistujia on kasassa.

Opit uutta ja pidät hauskaa

Pienryhmävalmennukset ovat helppo, edullinen ja ennen kaikkea motivoiva tapa ottaa askel kohti omia tavoitteita. Pienryhmässä muodostuu osallistujien kesken hyvä yhteishenki. Ryhmässä kokemuksia jaetaan ja kaveria tsempataan eteenpäin.

Pienryhmävalmennukset eivät ole totista puurtamista. Ryhmissä edetään rennolla asenteella, yhdessä muiden kanssa uusia asioita oppien.

Alkavat pienryhmät

Syksyn 2023 alkavat pienryhmät:Hinnasto

( Pienryhmien yhden tapaamiskerran kesto on 45 -75min)

Kuntosalin EasyStartti -pienryhmä 79 € / kk

Sinulle, joka 

Ryhtiä, virtaa ja voimaa -pienryhmä 79 € / kk

Sinulle, joka 


Kilot kuriin- pienryhmä (painonhallinta) 79 € / kk

Sinulle, joka 

 

2Baby - Äidin ja vauvan yhteinen liikuntakurssi 69€

2Baby-tuntiElämäsi eväät- pienryhmävalmennus (ravinto) 79 € / kk

Sinulle, joka 


Pienryhmätreenit 49€/kk

Sinulle, joka