Laura Natunen

Personal trainer Joensuussa

Minä

Olen jo pitkään terveyden ja hyvinvoinnin alalla toiminut ammattilainen. Peruskoulutukseltani olen fysioterapeutti ja jatkokoulutuksena olen käynyt Trainer4Youn personal trainer- ja ravintovalmentajakoulutukset. Tällä hetkellä työskentelen pääasiallisesti personal trainerina, ravintovalmentajana sekä yrittäjänä liikunnan ja hyvinvoinnin alalla.

Tarjoan personal training -palveluja Joensuun alueella omissa toimitiloissani, yhteistyökumppaneiden tiloissa sekä asiakkaiden luona kotikäynteinä. Valmentajana minulle on tärkeää pystyä ohjaamaan jokaista asiakasta yksilöllisesti huomioiden asiakkaan henkilökohtaiset vahvuudet ja heikkoudet. 

Vaikka teenkin työtäni suurella intohimolla, pitää aikaa olla myös palautumiselle ja perheelle. Perheeseeni kuuluu aviomies, kaksi pientä tytärtä sekä kaksi ranskanbuldoggia.

Koulutus

Olen valmistunut fysioterapeutiksi 2007 ja erikoistunut neurologiseen fysioterapiaan. Tein fysioterapeutin töitä kymmenkunta vuotta. Pikku hiljaa mielenkiintoni alkoi siirtyä enemmän henkilökohtaisen valmennuksen ja ennaltaehkäisevän työn pariin. Tästä syystä päivitinkin osaamistani personal trainer – opinnoilla, jotka antoivat lisää valmiuksia valmennustyöhön. Pääsääntöisesti personal trainerin töitä olen tehnyt vuodesta 2016 alkaen.

Jo personal trainer opintojen aikana ravintoasiat olivat mielestäni erittäin mielenkintoisia. Ja hyvin nopeasti personal trainer opintojen päätyttyä aloitin ravintovalmentaja koulutuksen. Tämän jälkeen olen syventänyt ravintovalmentajakoulutustani psyykkisen ravintovalmentajan koulutuksella sekä ravitsemustieteen perusopinnoilla.

Omien lasten saannin jälkeen myös odotusajan sekä synnytyksen jälkeiseen liikuntaan liittyvät kysymykset ovat nousseet itselle tärkeiksi. Tästä syystä olen päivittänyt osaamistani äitiysfysioterapian koulutuksella tammikuussa 2020 sekä äitiysliikunta-akatemian opinnoilla 2021 alkaen. Äitiysliikuntaan liittyvät asiat ovat myös siis yksi sydäntäni lähellä olevista asioista ja haluan olla omalla ammattitaidollani edistämässä naisten hyvinvointia ja jaksamista.


Vastapainoa

Haluan aikaa myös perheelle ja vapaa-ajalle. Omiin harrastuksiini kuuluu mm. lenkkeily, kuntosali, ratsastus ja monipuolinen liikunta. En ole mikään himoliikkuja, mutta pidän vaihtelevasta ja monipuolisesta liikunnasta läheisten ihmisten ja koirieni seurassa.

Joskus nautin vain oleskelusta. Oleskelu voi olla vaikkapa elokuvien katsomista, hyvän kirjan lukemista tai hyvästä ruuasta nauttimista. Toisinaan matkustaminen uusiin maisemiin tuo vastapainoa kiireiseen arkeeni.


Oppaanasi hyvään elämään

Olen onnistunut työssäni, kun olen antanut asiakkaalleni avaimet terveellisempään ja hyvinvoivaan loppuelämään.