Personal Trainer -apunasi Joensuussa

Personal trainer

Personal trainer on liikunta- ja hyvinvointialan koulutettu ammattilainen, joka osaa auttaa asiakasta kohti asiakkaan omia tavoitteita. Personal trainerilta voit saada apua esimerkiksi painonhallinnassa, laihduttamisessa, lihasmassan kasvattamisessa, kiinteytymisessä, kuntosaliharjoittelussa, liikunnan aloittamisessa, sovelletun liikunnan suunnittelussa, liikunnan ohjelmoinnissa, lajikohtaisessa harjoittelussa, ravintoasioissa sekä monessa muussa liikuntaan ja hyvinvointiin liittyvällä osa-alueella.

Milloin personal trainerista apua?

Personal trainerin juttusille kannattaa hakeutua hyvin matalalla kynnyksellä. Monilla personal trainereilla on veloitukseton tilanteen kartoitustapaaminen, joka ei vielä velvoita asiakasta ottamaan palveluja. Joten juttusille kannattaa hakeutua, heti jos tuntuu siltä, että joku asia omassa hyvinvoinnissa ja liikunnassa mietityttävät. Personal trainerin avusta voi hyötyä myös henkilöt jotka jo liikkuvat paljon, sillä ammattitaitoine personal trainer pystyy monipuolistamaan harjoittelua sekä osaa arvioida harjoittelun kokonaiskuormistuksen ja palautumisen suhdetta.

Millainen personal trainer?

Millainen on hyvä personal trainer? Personal trainereita on markkinoilla paljon ja voi olla vaikeaa löytää hyvä ja juuri itselle sopiva valmentaja. Kannattaa tutustua personal trainerin koulutushistoriaan sekä siihen millaisen ammattitaidon valmentaja omaa. Personal trainer ei ole suojattu ammattinimike eli lähes kuka tahansa voi kutsua itseään personal traineriksi, joten koulutustaustan selvittämiseen kannattaa käyttää hieman aikaa. Hyvä personal trainer omaa vankan ammattitaidon terveys-, hyvinvointi - ja liikunta-alalta. Hyvä personal trainer myös kartoittaa asiakkaan tilanteen laaja-alaisesti ja osaa valmennuksessa ottaa huomioon yksilön psyykkiset ja fyysiset voimavarat sekä suhtauttaa harjoittelua näiden suhteen. Hyvä personal trainer on myös henkilö, jonka kanssa henkilökemiat sattuvat hyvin yhteen.


Mitä personal trainer maksaa?

Personal trainer palvelujen hinnoissa voi olla suurta vaihtelu. Hintaan vaikuttaa esimerkiksi personal trainerin ammattitaito,  paikkakunta jossa toimitaan, valmennuksen kesto sekä tapaamiskertojen määrä. Personal trainer palvelujen hinta on siis kokonaisuus, joka voi koostua hyvinkin yksilöllisesti.  Monet personal trainerit tarjoavat veloituksetonta kartoitustapaamista, jossa myös valmennuksen hinta saadaan tarkkaan sovittua. 


Hinnasto

Tehostartti

Valmennuksen hinta on 289 €/kk. Tehostarttiin sisältyy neljä tapaamiskertaa kuukaudessa eli näemme viikoittain.  Tehostartti sopii personal training  valmennusta aloittavalle henkilölle, sillä viikoittaisilla tapaamisilla varmistetaan riittävä apu, tuki ja ohjaus valmennuksen alussa.

Tukea arkeen

Valmennuksen hinta on 169 €/kk. Tukea arkeen valmennukseen sisältyy kaksi tapaamiskertaa kuukaudessa eli näemme kahden viikon välein. Tukea arkeen valmennus sopii hyvin esimerkiksi Tehostartti valmennuksen jatkoksi, eli kun aluksi on otettu muutos haltuun tiiviillä tapaamisrytmillä, voidaan sen jälkeen tapaamisväliä harventaa ja lähetä opettelemaan uusia elämäntapoja enemmän itsenäisesti. Tukea arkeen valmennus sopii myös henkilölle, joka ei kaipaa viikoittaista tsemmapusta, mutta haluaa silti säännöllistä tukea, apua ja ohjausta arkeensa.

Seuranta

Valmennuksen hinta on 89 €/kk. Seuranta vaiheessa näemme kerran kuukaudessa ja nimensä mukaisesi tämän valmennuskokonaisuuden tarkoituksena on tarjota asiakkaalle tukea, apua ja ohjausta pitkällä aikavälillä. Tässä vaiheessa asiakkaalla on jo selvät sävelet, siitä mihin suuntaan hän on menossa ja mitä asioita hänen tulee tehdä. Tämän valmennus kokonaisuuden avulla, auttaa asiakasta pysymään oikeassa suunnassa, kohti pitkäaikaisia tavoitteita. Seuranta valmennus sopii mainiosti esimerkiksi muutaman kuukaden kestäneen Tukea arkeen valmennuksen jatkoksi.