Äiti, sinä olet tärkein!

Äitiysliikunta ja -ravitsemus

Raskaus ja synnytys muuttavat paljon naisen vartaloa. Palautuminen raskaudesta ja synnytyksestä ottaa aikansa, mutta huolehtimalla omasta hyvinvoinnista ja oikein toteutetulla liikunnalla pystyt nopeuttamaan ja edesauttamaan palautumistasi. Jos liikkuminen odotusaikana tai synnytyksen jälkeen mietityttää, kannattaa kääntyä asiantuntijan puoleen ja pyytää apua. Voin auttaa sinua esimerkiksi vatsalihasten erkauman kuntouttamisessa, sopivien liikkeiden ja liikuntamuotojen löytämisessä sekä lapsen kanssa yhdessä tehtävien jumppaliikkeiden ohjaamisessa.

Äidin ravitsemus

Liikunnan lisäksi myös ravitsemus askarruttaa monen äidin mieltä sekä odotus- että imetysaikana. Jos ravitsemusasiat tuntuvat painavan omaa mieltä, kannattaa myös tässä hyödyntää ammattilaista ja kysyä neuvoa ja apua. Ammattilainen osaa ohjata sinulle sopivan ruokavalion sekä auttaa sinua löytämään omaan arkeesi sopivat ravitsemustottumukset. Laihduttaminen ei ole suositeltavaa odotusaikana, mutta voit kuitenkin tehdä monia pieniä muutoksia, joilla saat muutettua ruokavaliotasi terveellisempään suuntaan.

Äitiysliikunta- ja ravitsemuspalvelut

Yksilöllinen valmennus

Ota yhteyttä laura@kunnotar.fi ja sovitaan sinulle veloitukseton tapaaminen, jossa voimme suunitella sinulle sopivan palvelu kokonaisuuden.

Pienryhmävalmennus

Tällä hetkellä ei alkavia pienryhmiä

Alkavat pienryhmät

2Baby - äidin ja lapsen yhteinen ryhmäliikuntatunti.

39€/kk, alkaa Tamikuussa 2022

Maanantaisin, klo 10.00

Kokoontumiset Kuntokikka, Nurmeksentie 4, 80100 Joensuu