Äiti sinä olet tärkein!

Äitiysliikunta ja -ravitsemus

Raskaus ja synnytys muuttavat paljon naisen vartaloa. Palautuminen raskaudesta ja synnytyksestä ottaa aikansa, mutta huolehtimalla omasta hyvinvoinnista ja oikein toteutetulla liikunnalla pystyt nopeuttamaan ja edesauttamaan palautumistasi. Jos liikkuminen odotusaikana tai synnytyksen jälkeen mietityttää, kannattaa kääntyä asiantuntijan puoleen ja pyytää apua. Voin auttaa sinua esimerkiksi vatsalihasten erkauman kuntouttamisessa, sopivien liikkeiden ja liikuntamuotojen löytämisessä sekä lapsen kanssa yhdessä tehtävien jumppaliikkeiden ohjaamisessa.

Äidin ravitsemus

Liikunnan lisäksi myös ravitsemus askarruttaa monen äidin mieltä sekä odotus- että imetysaikana. Jos ravitsemusasiat tuntuvat painavan omaa mieltä, kannattaa myös tässä hyödyntää ammattilaista ja kysyä neuvoa ja apua. Ammattilainen osaa ohjata sinulle sopivan ruokavalion sekä auttaa sinua löytämään omaan arkeesi sopivat ravitsemustottumukset. Laihduttaminen ei ole suositeltavaa odotusaikana, mutta voit kuitenkin tehdä monia pieniä muutoksia, joilla saat muutettua ruokavaliotasi terveellisempään suuntaan.

Äitiysliikunta- ja ravitsemuspalvelut

Yksilöllinen valmennus

Ota yhteyttä laura@kunnotar.fi ja sovitaan sinulle veloitukseton tapaaminen, jossa voimme suunitella sinulle sopivan palvelu kokonaisuuden.

Pienryhmävalmennus

Vauva boot camp - ryhmät, 69€/kurssi

Vauva Boot Camp kurssille voit osallistua, kun jälkivuotosi on loppunut. Kurssilla keskitytään harjoittelemaan lantionpohjanlihaksia, syviä vatsalihaksia ja kuntouttamaan erkauma. Treenissä huomioidaan myös koko keho. Kurssilla äidit treenaavat vauvan ehdoilla. Kurssi sisältää 10 treeni kertaa. Mukaan tarvitset juomapullon, jumppamaton ja kahvallisen vastuskuminauhan sekä tarvikkeet vauvalle. (www.vauvabootcamp.fi)

Äiti sinä olet vahva -ryhmät, 69€/kurssi

Äiti sinä olet vahva kurssilla treenaavat äidit, joiden erkauma on jo kuntoutettu tai jotka odottavat vauvaa. Treenissä vastuksena käytetään omaa kehoa sekä vastuskuminauhaa. Treeni on turvallinen äidille, joka on käynyt jälkitarkastuksessa ja erkaumaa ei enää ole tai kun raskaus on edennyt normaalisti. Tässä treenissä pääset haastamaan itsesi ja valmistamaan kehosi palaamaan normaaleihin liikuntarutiineihin. (www.vauvabootcamp.fi)

Alkavat pienryhmät

Tällä hetkellä ei alkavia pienryhmiä! Kysy lisää yksilöllisestä ohjauksesta.